Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az Oxybag gyártó több éve gyárt ergonomikus iskolai hátizsákokat és iskolatáskákat, meghallgatja a vásárlók véleményét és fokozatosan továbbfejleszti a formatervezést, az ergonómiai rendszert, valamint a biztonsági elemeket. A 2022-es új kollekció olyan új hátrendszert kínál, amely jobban illeszkedik a gyermekek hátához, mint a korábbi változat. A fiúknak és lányoknak szánt lenyűgöző motívumok minden iskolás figyelmét felkeltik. Cikkünk az alsó tagozatosoknak szánt három Oxybag táska recenzióját tartalmazza - Premium Light, Premium, és az idei újdonság, az OXY GO.

 
Miért válassza az Oxybag márkát?
 
  • Cseh márka (kínai gyártás; a karton termékek, a blokkok és a csomagolások Csehországban készülnek, a Tritán palackokat az EU-ban gyártják),
  • az idei 2022-es évre a vállpántok varrása és formája mind a Premium, mind a Premium Light iskolatáskákon megváltozott, és az iskolatáskák sokkal jobban illeszkednek a gyermekekhez, mint a korábbi kollekciókban,
  • önálló dizájn központ,
  • licenszes karakterek és motívumok a Walt Disney, az Universal Studios, a Marvel vagy a Hasbro animációs filmekből,
  • a Premium és a Premium Light modellek a Zlíni ITC tesztközpontban teszteltek,
  • a reklamációk százalékos aránya a Detskyeshop s.r.o.-nál 2021-ben: 2 %.


Mit javaslunk figyelembe venni a választás során?
 
  • Sajnos az idei Premium Light kollekció esetében is igaz, hogy az üres iskolatáska nem stabil. Nyitott fedél mellett eldől, azonban megfelelő terhelés mellett már stabil.
  • A Premium Light és a Premium termékek is keményebb, szélesebb és jobb párnázású vállpántokkal felszereltek, ezért nem biztos, hogy keskenyebb vállú gyermekeknek is megfelelően illeszkednek. Az idei 2022-es modellek esetében a vállpántok messzebbre varrtak egymástól, keskenyebbek és jobban formázottak, ennek köszönhetően nem nyomják a gyermek nyakát, és összességében jobban illeszkednek a gyermekhez, mint a tavalyi év kollekciójának modelljei.
  • A Prémium termékcsalád egészen magas fedéllel ellátott, ezért alacsonyabb gyermekek esetében lehet, hogy a táska viselése kevésbé lesz kényelmes.
  • A Premium Light iskolatáskák behúzható pántja rövidebb, így lehet, hogy egyes gyermekeket nem fog beérni.
TIPPEK!
  • Az idei iskolatáska modellekhez is praktikus és könnyű, A4-es formátumú füzettartót adunk ajándékba. Az Oxy Go hátizsákokhoz kulcstartót kap ajándékba.
  • Az első osztályosoknak szánt innovatív tolltartók jobban tartják a formájukat, új, keményebb testtel rendelkeznek, belsejükben pedig radírt, 15 cm-es vonalzót és kis ceruzahegyezőt, órarendet, valamint kis szorzótáblát talál.
  • Az egyes motívumok 3-darabos, 5-darabos, valamint 9-darabos szettekben kaphatóak, amelyek minden első osztályosnak örömet szereznek.
  • A gyerekek imádni fogják az iskolatáska motívumával megegyező 3D medált.
  • ÚJDONSÁG:
    • Magasabb elsősöknek alkalmas új Oxy Go hátizsák modell.


A Premium Light és a Premium modellek alapvető összehasonlítása

A Premium Light könnyebb és kompaktabb méretű, mint a Premium, közepesen magas gyerekeknek ajánljuk. A Premium modell közepesen magas és magas diákoknak alkalmas. A Premium tízórais dobozra szolgáló elválasztott rekesszel rendelkezik, a Light első mély zsebe a fő rekesz része. A táskák belső elrendezése azonos. Ezeket a modelleket nem javasoljuk keskeny vállú gyerekeknek. Az idei Premium modellek oldalzsebei hálósak, gumival kiegészítettek.




Új motívumok az elsősöknek szánt Premium modelleknél

Magasság: 39 cm (fedéllel együtt mérve), szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 1100 g, térfogat: 28 l


A Premium Cool szabás már több éve forgalomban van, közepesen magas és magas elsősöknek alkalmas. A hát ergonomikus kialakítása hasonló, mint a Premium Light modellnél. Méretei, belső elrendezése, valamint a vállpántok és a mellkasi pántok elhelyezkedése is megegyezik. A tavalyi modellekhez képest a vállpántok távolabb vannak elhelyezve egymástól, így nem zavarják a gyermek nyakát. Maga a szabás A betűre emlékeztet – tehát tágasabb. A hátrész 33 cm-es, de alul alacsonyabb és a fedele magasabb. Az állítható mellkasi pánt egy sínen fut. A pánt kiválóan tart, nem hagyja el a sínt. Előnye, hogy a tízórais doboz egy külön rekeszbe helyezhető, amely el van választva a fő kamrától, valamint hőszigetelő réteggel ellátott. Az új modellek esetében az oldalzsebek hálósak, gumival kiegészítettek. A táska ismét egy nagy méretű textil füllel ellátott. A modellek önállóan, valamint 3-részes, 5-részes és 9-részes szettekben is kaphatóak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Új motívumok az elsősöknek szánt Premium Light modelleknél

Magasság: 38 cm (fedéllel együtt mérve), szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 900 g, térfogat: 27 l


A Premium Light iskolatáska könnyű, 121 cm-től magasabb gyerekeknek alkalmas. Vállpántjai a hajtókától lejjebb felvarrottak, a behúzható pántoknak köszönhetően pedig a modell kisebb gyerekekhez is kiválóan illeszkedik. A Premium modellhez hasonlóan a vállpántok az idei évtől távolabb elhelyezettek egymástól. A hátrész 33 cm magas. A két cipzáras oldalzseb az alsó részen lévő tépőzárnak köszönhetően növeli a térfogatot. A zsebben 500 ml űrtartalmú kulacs is elfér. Az oldalzsebhez való hozzáférést nehezíti, hogy a zseb közepén egy cipzárt található, a kulacs jobban oldalra nyúlik. A táskán egy csattal kiegészített mellkasi öv is található. A mellkasi öv rövidebb, így nem biztos, hogy minden gyereket beér. A tízóraira vagy tolltartóra szolgáló tágasabb zseb a fő kamrára varrott. Belül található egy elválasztó a hátulján két zsebbel és egy rugalmas gumival. Egy nagy méretű textil füllel ellátott, amely a hordozást és a felakasztást is egyszerűbbé teszi. A táska tokot és tornazsákot tartalmazó 3-részes, esetleg 5-részes és 9-részes szettben is kapható.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Újdonság! Oxy Go modell elsősöknek

Magasság: 39 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 18,5 cm, tömeg: 950 g, térfogat: 22 l


Az új Oxy Go modell tartós fenékkel ellátott, magasabb elsősöknek alkalmas (128 cm-től). Első ránézésre dizájnos motívumaival hívja fel magára a figyelmet.

A hátizsák két nagy kamrával ellátott, amelyek elegendő tárhelyet biztosítanak a tankönyvek és a füzetek számára, ezen felül két kisebb zsebbel rendelkezik. Egy hálós oldalzsebbel ellátott, amely gumival kiegészített, így kulacsra alkalmas, valamint egy cipzáras oldalzsebbel is felszerelt. A biztonságról a minden oldalon elhelyezett fényvisszaverő elemek gondoskodnak. A jól kidolgozott ergonómiának köszönhetően kiválóan illeszkedik a háthoz. A vállpántok formázottak, alacsonyabban felvarrottak, ezen felül a táska behúzható pántokkal és sínen futó mellkasi övvel is kiegészített. Nagy méretű párnázott füllel is rendelkezik, amely egyszerű hordozást és felakasztást tesz lehetővé.

 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX