Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Skyrail Wall golyópálya

Skyrail Wall golyópálya

A termék kódja:Z16670

Kapcsolódó termékek

A kreatív Skyrail Wall játék a falat csodálatos golyósínekké változtatja az izgalmas versenyekhez, melyekkel a pályát minden alkalommal megváltoztathatja. A mellékelt speciális UHU patafix ragasztólapoknak köszönhetően az összes sín rögzíthető és eltávolítható a falaktól vagy más függőleges felületektől anélkül, hogy azok megsérülnének. A Skyrail Wall készlet megkönnyíti a különféle pályák létrehozását. A műanyag golyónak a pálya mentén történő mozgatásának különböző módjainak feltárásával képesek lesznek érdekes felfedezéseket tenni és kísérleteket végezni, amelyek lehetővé teszik az alapvető fizikai jelenségek (sebesség, gravitáció, súrlódás) megértését. Jellemzőinek köszönhetően ez az egyedülálló készlet kivételes oktatási játék, amely sokórányi gyakorlati, informatív és biztonságos szórakozást garantál. A készlet 4-10 éves gyermekek számára alkalmas.

A csomag tartalma:
- 7 egyenes elem
- 4 csomag ragasztólap
- 3 műanyag golyó
- 5 visszatükröződő elem

Gyártó: Quercetti
 

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX