Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Iskolai hátizsák Bagmaster GALAXY 8 B - 3 darabos szett és szállítás ingyen

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:G50083439
Mélység: 21 cm
Szélesség:29 cm
Magasság:38 cm
Teherbírás:7
Térfogat:17 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Kapcsolódó termékek

A kiváló minőségű három rekeszes iskolai hátizsák egy pók motívumokkal alkalmas a nagyobb méretű Elsősök számára. Az alacsonyabb növekedésű gyermekek számára alkalmas mint a második hátizsák (3. osztály általános iskola tanulók számára). A három részes szett hátizsákkal, tolltartóval és tornazsákkal van ellátva azonos motívummal.
A hátsó főrekesz az A4-es méretű iskolai füzettartók vagy nehezebb tankönyvek elhelyesztésére készült. A fő rekesz belsejében egy könnyű, de rendkívül hatékony alumínium keret van egy összefűzött zsákban, a hátizsáknak ergonómikus alakja van.  A belső alumínium keret fiziológiailag tartja a  hátizsák gerinc rendszerét, így módosítja és támogassa a gyermek gerincét és a megfelelő fejlődését. A hátizsák kialakítása csökkenti a vállak és gerinc terhelését, a hordott súlyt a gyerek nem érzi nagy tehernek. A hátizsák az elegendő támaszt és az optimális súlyelosztást biztosítja.  
Az iskolai hátizsák jól illeszkedik a gyerek hátához, puha, párnázott anyagból készült, különösen a gerinc és a gerinc hátsó része alatt. Az anatómiailag formázott, párnázott légáteresztő anyagból, gerincszlophoz igazodó hátfal, maximális komfortos.
A második (középső) rekeszben van egy fekete hálós cipzáros zseb,
(25x14,5 cm méretű). Ez a rekesz nagyon tágas és elég mély. Használható az iskolai füzettartó vagy A4 méretű füzetek elhelyesztésére is.
Az elülső harmadik rekesz - tágas - alkalmas például az A4 méretű füzetek elhelyesztésére. De a méretei már nem alkalmasak az iskolai füzettartók számára.
A rekesz belsejében van egy szervező, hely a három ceruza vagy toll elhelyesztésére  és egy mobil zseb.
Az elülső két cipzáras zsebek. Az egyik zseb a kis tárgyak vagy  kisebb tolltartó elhelyesztésére alkalmas. Zseb mérete -  17 x 10 cm.  A második alsó cipzáras zseb a tolltartó, az uzsonna doboz vagy más apró tárgyak elhelyesztésére alkalmas.
Egy gumis hálós oldalos zseb – a kulacs elhelyesztésére alkalmas. A zseb anyaggal és cipzárral van lefedve, és ha nem használja a kulacs elhelyesztésére, zárja le.
A vállpántok anatómiailag alakúak és puha párnázottak. A pántok külön-külön állíthatók be az iskolás méretének megfelelően, a vállpánton elhelyezett felső és alsó műanyag csatok segítségével. A hátizsák egy mellkasi szíjat tartalmaz, hogy rögzítse a pántokat a vállakon.
Nagy mennyiségű fényvisszaverő anyag van az iskolai táskán, hogy maximalizálják a sötétben vagy sötétben lévő iskolás láthatóságát. Különösen a hátizsák elülső részén és oldalán, de a vállpántokon is.
Az iskolai táskák gyártásához használt anyagok megfelelnek az EU biztonsági előírásoknak. A fényvisszaverő anyagok megfelelnek az EU előírásoknak is.
A hátizsák alja megerősíttet (kívülről), vízmentes, mosható műanyagból készült. Műanyag lábakkal van felszerelve – védik a hátizsákot a bepiszkolás ellen.
Az iskolai hátizsákot a padhoz rögzíthetjük egy textil fogantyúval, a hátizsák kézi szállításához gumis fül szolgál.

Műszaki paraméterek:
Méret: 40 x 29 x 21 cm
Súly: 0,99 kg
Űrtartalom: 17 l
Kapacitás: 7 kg
Anyag: 100% poliészter
Garancia: 3 év

Tolltartó GALAXY 8 B:
Egyszintes nem tölltöt tolltartó egy kihajtható füllel a fiúk számára.
Szürke béléssel, szürke szegéllyel bélelve. Tartalmaz 20 gumis fogantyút az írószerek elhelyesztésére  és 4 gumis fogantyút más iskolai segédeszközök elhelyesztésére (gumi, hegyező, stb.). Átlátszó fólia alatt van egy órarend.
Méret: 20,5 x 13,5 x 4 cm

Tornazsák GALAXY 8 B:
Textil sportos tornazsák fiúk számára egy pók motívumokkal  felül összehúzható zsinórral.  A húzózsinór vállszíjakként is használható.  Használható hátizsákként is.
Méret: 38,7 x 31 cm

Gyártó: Bagmaster

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX