Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Griffix 3 töltőtoll roller jobb- és balkezeseknek

Griffix 3 töltőtoll roller jobb- és balkezeseknek

A termék kódja:W955179
Gyártó:Pelikan

Kapcsolódó termékek

A speciális ergonomikus Griffix® markolattal ellátott töltőtoll, amely remek átmenet a ceruza és a töltőtoll között. Simán csúszik a papíron, és simán ír a szabályozott tintaáramlásnak köszönhetően. Első osztálytól kezdve alkalmas, még nagyobb nyomás sem jelent problémát a toll számára.
Ezt a rollertollat a jobbkezesek számára alkalmas kivitelezésben is gyártják.

A Griffix® a német íróeszközök négyszintű rendszere, amely óvodás kortól kezdve fejleszti a gyermekek finom motorikus képességeit, előnyt biztosítva számukra az írói gyakorlatban és az iskolalátogatásban. Négy eszközt ötvöz, amelyek együttesen egy kifinomult rendszert alkotnak: viaszkréta, ceruza, tintás roller és töltőtoll.
A tudósok által a tanárokkal együttműködve tervezett ergonómikus kialakítás elősegíti a megfelelő tartást. A gyerekek természetesen, nyugodtabban írnak és rajzolnak vele. Mivel a Griffix® kezdettől fogva a megfelelő tartást támogatja, a gyermeknek nem kell megszoknia az új tolltartási módot. A toll végén lévő smiley mindig megmutatja neki, hogy helyesen tartja-e a tollat.

Gyártó: Pelikan

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX