Kategóriák megjelenítése
Fa kockák Topa Kutyus és cicus 12 db

Fa kockák Topa Kutyus és cicus 12 db

A termék kódja:16030208
Gyártó:Topa
Mutassa be a gyerekeknek azokat a meséket, amelyeken Ön nevelkedett. Már az első találkozáskor beleszeretnek a kutyusba és a cicusba. A Josef Čapek által illusztrált 12 db fa kockából hat különböző történetet állíthat össze. Meséljen például arról, hogy hogyan sütött a kutyus és a cicus tortát, vagy arról amikor a padlót mosták. A gyerekek szórakoztatása mellett a kocka elősegíti képzeletük és készségeik fejlesztését. A minőségi fából készült kockák tartósak és ártalmatlanak az egészségre.
A csomag méretei: 16 x 12 x 4 cm.
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX