Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Boll hátiszákok

Kiváló minőségű, műszaki szempontból kifinomult iskolai hátizsákok a SCHOOL MATE 18 az első osztályú osztályok számára és a SMART 22 az általános iskola 3. évfolyamán vonzódnak az állítható magasságú hátsó rendszerhez, a fényvisszaverő elemek sorozatához és a megerősített hátlaphoz az egyenletes súlyelosztás érdekében. A hátizsákok ergonómikus vállpántokkal, derékövvel és mellkasi hevederekkel állíthatók, amelyek magassága és hossza állítható.
Kínálunk egy többcélú SIOUX 15 hátizsákot iskolai és óvodai, FALCON 20 hátizsákot, amely második hátizsákként használható a 3. osztályú gyermekek számára, és az EAGLE 24 modellt az általános iskola második osztályának és a diákoknak. Ezeknek a modelleknek számos biztonsági fényvisszaverő eleme van, valamint egy hátsó AIR-flux rendszer, mellkas- és ágyéki heveder, valamint megerősített hátlap az egészséges illeszkedés érdekében.
A városi PROPHET magas színvonalú hallgatói hátizsákjai igényes felhasználók számára készültek, párnázott tablet és laptop zsebük akár 14 "-ig is elrendezhető, és cső alakú hátsó párnázatú, dinamikus légáramlással rendelkezik.
   
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 2Következő

Legfrissebb híreink

01.10.

Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

Ergonomikus, praktikus, strapabíró és jópofa.A gurulós iskolatáska tényleg leveszik gyermeke válláról a terhet.

09.09.

CoocaZoo - Egészséges hát kompromisszumok nélkül

Kényelmes viselet, praktikus dizájn, tökéletes ergonómia és minőségi anyagok, mindez a Hama védjegye alatt

23.07.

Oxybag táskák minden korosztálynak

Új termékcsaládok, új dizájn, új szabás, új motívumok. Ezt kínálja a 2019-es kollekció.

MenuX

InformaceX