Kategóriák megjelenítése

Bagmaster Lumi 21 C iskolai hátizsák - 3db. készlet és kulcstartó ajándékba

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:G50122039
Mélység: 17 cm
Szélesség:30 cm
Magasság:40 cm
Teherbírás:7
Térfogat:23 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Háromrekeszes iskolai hátizsák lányoknak,mackó motívummal masnival, alkalmas 1.-3. általános iskolai osztályba. Első osztályba csak magasabb (kb. 128 cm-től) lányoknak megfelelő. Ez egy új, továbbfejlesztett ergonómiával rendelkező hátizsák modell, amelyet a gyermekrehabilitáció vezető cseh szakértőjével, a MUDr. Kateřina Smíšková, együttműködésben fejlesztettek ki.

A hátizsák hátrendszere belső, könnyű, puha habszivacs párnákból készült deszka megerősítésből áll, amelyek kellően védik a gyermek hátát a kellemetlen lökdösődéstől. A hátsó rendszer része egy könnyű, levehető deréköv, amely lélegző hálóból készült és fényvisszaverő elemekkel van felszerelve. Párnázott hátrendszer állapotfelméréssel, új típusú háló, amely nem karcol, és a háton és a vállpánton is megtalálható. Ennek köszönhetően a megtöltött iskolai hátizsák jól illeszkedik az iskolás hátára, és puha párnázott, különösen a gerinc körül és a gerinc ágyéki része alatt. Az anatómiai formázás, párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, elegendő levegőkeringést tesz lehetővé, így minimálisra csökkenti a gyermek hátának izzadását.

A főkamra úgy van kialakítva, hogy az A4-es füzettartók kényelmesen elférjenek benne. A fő rekesz összecsukható, szilárd alja biztosítja a dolgok egyenletes elosztását a hátizsákban és stabilitást a földön állva.
Az elülső cipzáras kamra nagyon tágas, a belső részén egy uzsonnás doboznak való zseb található. Ez a zseb tolltartónak vagy papucsnak is használható.
Az elülső zsebben gazdagon felépített rendszerező található, például telefon vagy írószer tárolásához.

A LUMI iskolai hátizsák nagy mennyiségű fényvisszaverő anyagot tartalmaz, hogy maximalizálja a gyermek láthatóságát a közúti forgalomban. Főleg az iskolai hátizsák elülső részén, oldalán, de a vállpántokon is. Az új típusú, könnyű húzható fülek gumi hurokkal biztosítják a cipzárak kényelmes kezelését.
Az iskolai hátizsák gyártásához felhasznált anyagok biztonsági szempontból megfelelnek az EU szabványoknak. A fényvisszaverő anyagok is megfelelnek az EU szabványoknak.

A vállpántok anatómiailag formásak és puha párnázottak. A vállpántokon található felső műanyag csatok segítségével a pántok egyénileg állíthatók az iskolás fiú méretéhez. A hátizsák egy rugalmas mellkaspántot tartalmaz, amellyel a hevedereket az iskolás fiú vállára rögzítheti. Ezt a mellkaspántot bármikor eltávolíthatja. A vállpántok tetején található flip rendszer a hátizsák hátuljáról nyitott helyzetben tartja a pántokat, így biztosítva a hátizsák kényelmes illeszkedését. A pántok végeit fényvisszaverő elemmel és mágnessel könnyedén rögzítheted a vállpánt végeire.

A hátizsák alja négy, erős és sűrű szövésű anyagból készült műanyag lábbal biztosítja a hátizsák hosszú élettartamát és védi a hátizsákot a szennyeződéstől. Az iskolai hátizsák szövethorog segítségével rögzíthető a kampóhoz a padhoz. A hátizsák oldalsó hurokkal rendelkezik, amellyel a csörlőt chiphez vagy kulcshoz rögzítheti. A zseniális elhelyezésnek köszönhetően mindig közvetlenül az oldalzsebbe csúsznak. Új termikus címke logóval. Olyan funkció, amely az első érintésre rögzít. Télen fekete, meleg narancsban narancs. Próbálja meg a színváltást meleg tenyérrel.

LUMI hátizsák áttekintése:
három rekeszes iskolai hátizsák
súlya mindössze 980 g!
új típusú tágas oldalzsebek ivópalackhoz - a zseb rejtett mágnessel zárható
ergonomikusan kialakított hátlap
állítható mellkaspánt
levehető párnázott deréköv
állítható vállpántok, lágyan párnázott
tolltartó vagy uzsonnazseb
szervező
párnázott alsó műanyag lábakkal az alsó kopás ellen
hátul a gumiban a deszkákon
fényvisszaverő elemek

Technikai paraméterek:
Mérete: 40 x 30 x 17 cm
Terhelhetőség: 7 kg
Súly: 980 g
Űrtartalom: 18 l
Garancia: 3 év


Tolltartó LUMI 21 A:

Egyszintes nem tölltöt tolltartó egy kihajtható füllel lányok számára.Szürke béléssel, szürke szegéllyel bélelve. Tartalmaz 20 gumis fogantyút az írószerek elhelyesztésére és 4 gumis fogantyút más iskolai segédeszközök elhelyesztésére (gumi, hegyező, stb.). Átlátszó fólia alatt van egy órarend.Méret: 20,5 x 13,5 x 4 cm

Tornazsák LUMI 21 A:

Textil sportos tornazsák lányok számára, felül összehúzható zsinórral. A húzózsinór vállszíjakként is használható. Használható hátizsákként is.Méret: 38,7 x 31 cm

Tornazsák LUMI 21 C:
Textil sportos tornazsák lányok számára, felül összehúzható zsinórral. A húzózsinór vállszíjakként is használható. Használható hátizsákként is.Méret: 38,7 x 31 cm


Gyártó: Bagmaster

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX