Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster GALAXY 9 C iskolatáska SET + ingyenes szállítás

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:G350083509
Mélység: 21 cm
Szélesség:29 cm
Magasság:40 cm
Teherbírás:7
Térfogat:17 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Minőségi háromrekeszes iskolatáska. Magasabb növésű elsős lányok számára alkalmas. Alacsonyabb termetű gyermekek számára második iskolatáskának alkalmas (általános iskola 3. osztálytól). A hármas szett tartalmazza az iskolatáskát, egy tolltartót és egy tornazsákot.
A hátsó fő rekesz úgy van kialakítva, hogy könnyen elférjenek benne az A4-es méretű füzettartók és a nehezebb könyvek. Ennek a fő kamrának a belsejében a varrott szövet zseben belül egy ergonomikus, könnyű, de nagyon hatékony váz van rögzítve az iskolatáska hátuljához. A belső váz fiziológiailag úgy formázza az iskolatáska hátrendszerét, hogy az elősegítse a gyermek gerincének és hátának fejlődését. Ennek köszönhetően az iskolatáska jól illeszkedik az iskolás gyermekek hátához és az orvosi vélemények alapján ideális az iskolába járó gyerekeknek. Különösen a gerinc és a derék körül a hátrendszer puhán párnázott.
Az anatómiai formázás és a párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, lehetővé teszi az elégséges levegőáramlást és így minimalizálja a gyermek hátának izzadását. A második (középső) rekesz belsejében egy 25 x 14,5 cm méretű cipzáros hálózott zseb található. Ez a rekesz nagyon tágas és elegendően mély. A4-es méretű füzettartók és füzetek tárolására lehet használni.
A harmadik rekesz megfelelő például A4-es füzetek tárolására. Ám a méreteinek köszönhetően füzettartók tárolására már nem alkalmas. Ennek a rekesznek a belsejében található egy szervező zseb 3 toll vagy ceruza tárolására alkalmas zsebbel és mobil tárolásra alkalmas zsebbel.
Elülső két cipzáros zseb: A felső apróságok, esetleg kisebb méretű tolltartó számára ideális. A zseb méretei – a ferde vágás miatt a felső részen mérve – 17 x 10 cm. Az alsó cipzáros zseb tolltartó, tízórai vagy egyéb apróságok számára alkalmas.
Egy palack tárolásához is alkalmas gumírozott szegélyezésű hálós oldalzseb található a táska oldalán. Ez a zseb kihasználatlanság esetén behúzható egy cipzár segítségével.
A vállhevederek anatómiailag formázottak, párnázottak. Ezek a felső és az alsó műanyag kapcsok segítségével egyénileg állíthatók. A hátizsák része a mellkasi heveder is, amely a vállheveder fixálását biztosítja.
Az iskolatáskán több fényvisszaverő elemet helyeztek el a tanuló láthatóságának maximális biztosítására. Főleg az elülső részén, az oldalán, és a hevedereken.
A hátizsák gyártásához felhasznált anyagok és fényvisszaverő elemek megfelelnek az EU biztonsági normáinak.
A táska alsó része vízálló anyagból készül, mosható. Műanyag lábakkal is el van látva, melyek védik a táskát a szennyeződéstől.
Az iskolatáskát fel lehet akasztani egy fül segítségével

Méretek: 40 x 29 x 21 cm
Tömeg: 0,99 kg
Térfogat: 17 l
Teherbírás: 7 kg
Anyag: 100 % poliészter
Garancia: 3 év

GALAXY 9 C tolltartó:
Egy emeletes lányos tolltartó, felszerelés nélkül, egy fedéllel. A belseje szürke bélésű, szürke szegéllyel bélelve. 20 darab gumis betétet tartalmaz az írószerek számára és további 4 gumis fület a többi iskolai segédeszköz tárolására (radír, ceruzahegyező...). Átlátszó fóliával rendelkező fedél, órarenddel együtt.
Méretek: 20,5 x 13,5 x 4 cm

GALAXY 9 C tornazsák:
Tornacipők vagy papucs tárolására alkalmas praktikus tornazsák. A fűzők összehúzásával záródik. A fűzőket vállpántként is lehet használni és így a tornazsákot hátizsákként is lehet hordani.
Méretek: 38,7 x 31 cm

Gyártó: Bagmaster

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX