Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster GALAXY 9 B iskolatáska

A termék kódja:G50092965
Mélység: 21 cm
Szélesség:29 cm
Magasság:38 cm
Teherbírás:7
Térfogat:22 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Kapcsolódó termékek

Minőségi háromrekeszes lovas iskolatáska lányoknak magasabb növésű elsős lányok számára. Alacsonyabb termetű gyermekek számára második iskolatáskaként lesz alkalmas (általános iskola 3. osztálytól).
A hátsó fő kamra úgy van kialakítva, hogy könnyen elférnek benne az A4-es méretű iskolai irattartók, vagy nehezebb tankönyvek. Ezen kamra belső részében, egy átvarrt anyagban található a nagy hatékonyságú, de könnyű, ergonómiailag kiképzett alumínium váz, amely a háti részhez van rögzítve. Ez a belső váz fiziológiailag alakítja a háti részt, ezzel is támogatja gyermeke gerincoszlopának fejlődését. Ennek köszönhetően a hátizsák kiválóan illeszkedik a gyermek hátához és az orvosi jelentések alapján ideális táska az iskolás gyermekek számára. A gerincoszlopnál és deréktájon a házi rész puhán párnázott. 
Az anatómiai kialakítás lehetővé teszi a levegő áramlását, s ezáltal a gyermek hátának izzadását csökkenti.
A második (középső) kamrában egy 25 x 14,5 cm méretű fekete, hálós, cipzáros zseb található. Ez a kamra igen tágas és viszonylag mély. Ez is felhasználható irattartó, vagy A4-es méretű füzetek elhelyezésére.
Az elülső, harmadik kamra szintén tágas, A4-es füzetek elhelyezésére alkalmas, de füzetbox már nem fér el benne. A kamra belső részében jól áttekinthető szervező van 3 ceruza vagy toll, valamint mobiltelefon elhelyezésére.
Elöl két cipzáros zseb található. A felső alkalmas apróságok, vagy kisebb tolltartó elhelyezésére. A zseb mérete 17 x 10 cm. Az alsó zseb alkalmas tolltartó, esetleg tízórai tárolására. 
Egy palack tárolásához is alkalmas gumírozott szegélyezésű hálós oldalzseb található a táska oldalán. Ez a zseb kihasználatlanság esetén behúzható egy cipzár segítségével. 
A vállhevederek anatómiailag formázottak, puhán párnázottak. A felső és az alsó műanyag kapcsok segítségével egyénileg állíthatók a gyermek magasságának megfelelően. A hátizsák része a mellkasi heveder is, amely a vállheveder rögzítését biztosítja.
A táskán nagy számú fényvisszaverő elem található a láthatóság növelésének érdekében. Főleg az elülső és a szélső részen találhatók, de még a vállhevedereken is.
A hátizsák gyártásához felhasznált anyagok és fényvisszaverő elemek megfelelnek az EU szabványoknak.
A táska alja meg van erősítve a külső részen egy vízálló, lemosható műanyag anyagból. Műanyag lábakkal van ellátva, melynek köszönhetően nem szennyeződik a táska. 
Egy fül segítségével a táskát fel is lehet akasztani. 


Műszaki adatok:
Méretek: 40 x 29 x 21 cm
Tömeg: 0,99 kg
Térfogat: 17 l
Teherbírás: 7 kg
Anyag: 100 % poliészter
Garancia: 3 év

Gyártó: Bagmaster

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX